Crowdfunding op doorgaan.nl

Je bent ondernemer en hebt een goed idee. Je start net of bent al even bezig. Wat je nu nodig hebt, is geld. Maar de bank staat niet te springen om je plannen te financieren. Crowdfunding biedt dan een alternatief om de benodigde financiering bij elkaar te krijgen. Je vraagt de crowd - letterlijk ‘menigte’ of ‘massa’ - om te investeren in je project. Zodat jij je plannen uit kan voeren.

Voor crowdfunding heb je natuurlijk een goed idee nodig, daar begint het mee. Een idee waarvan jij weet dat anderen het ook goed zullen vinden en je willen helpen het van de grond te krijgen. Je hebt een platform nodig waar je je project mooi kan presenteren aan de crowd. En een betrouwbaar systeem om te zorgen dat de betalingen netjes worden afgehandeld. En een team dat je steunt voor en tijdens je crowdfunding avontuur. Doorgaan.nl biedt dit alles en meer!

Heb je een goed idee en ben je op zoek naar financiering?

Dan is crowdfunding misschien de oplossing voor jou. Zorg dat je goed voorbereid bent, zodat je snel van start kunt gaan met je campagne. Om je te helpen hebben we een document gemaakt, Alles over doorgaan.nl, waarin je leest waaraan je moet denken in de voorbereiding, wat je nodig hebt als je je project uploadt, en tips om een goede crowdfunding campagne te voeren.

Download hier Alles over doorgaan.nl

Als je alle voorbereidingen hebt getroffen, kun je je project uploaden op www.doorgaan.nl/nl/startproject.

Wil je ons iets vragen? Stel dan je vraag gemakkelijk via WhatsApp op nummer 06 51 15 68 68. Of ga naar onze contactpagina en laat je vraag met e-mailadres achter. Dan nemen we binnen 1 werkdag contact met je op.

Dus, wat doe je? Stoppen? Of doorgaan via doorgaan.nl?