Doorgaan.nl is een initiatief van De Amersfoortse. Dat is geen toeval. De Amersfoortse is de ondernemersverzekeraar van a.s.r. Wij geloven dat goede ideeën altijd een kans moeten krijgen. En omdat ondernemers ‘doorgaan waar anderen stoppen’, doen wij dat ook. Via ons platform doorgaan.nl investeren wij in goede ondernemersideeën. En roepen we andere investeerders op om dat ook te doen.

Wij helpen zelf ook


Wij investeren zelf ook in kansrijke ideeën. Als verzekeraar van ondernemers dragen wij ondernemend Nederland een warm hart toe. Bij De Amersfoortse hebben we geld uitgetrokken om samen met heel Nederland te investeren in ondernemers.

Investeren doen wij in de vorm van een lening aan de ondernemer. Dit is een aflossingsvrije lening met een onbepaalde looptijd tegen een ondernemersvriendelijk tarief. Bij natuurlijke personen zoals een eenmanszaak of vof, wordt dit een onderhandse lening. Bij rechtspersonen zoals een bv of nv, is de investeringsvorm een converteerbare obligatielening.

Voor start ups en bestaande bedrijven


Op ons platform is niet alleen ruimte voor start ups. Juist bestaande ondernemingen met nieuwe ideeën willen we aanmoedigen om mee te doen.

Campagne voeren


Heb je een goed idee? Dan krijg je van ons een podium. Op doorgaan.nl, maar bijv. ook op social media, zoals Facebook. Maar het is belangrijk dat je zelf ook jouw project verspreidt. Binnen jouw netwerk en de media. Weet je niet helemaal hoe je dit aanpakt? Het team van doorgaan.nl helpt je hier graag mee!

Like & Share


Via liken en sharen wint je idee snel aan populariteit. Het unieke aan doorgaan.nl is dat De Amersfoortse mee fund op basis van die likes en shares.