1. Bedrag + tegenprestatie
2. Je akkoord
3. Bedankt!

Hier vul je in wat je wilt investeren. En of je een tegenprestatie verwacht.

Wel of geen tegenprestatie?

Nee, dank je. Ik wil gewoon het project helpen.

Pakket 1.

Je doneert 25 euro. Je hoeft geen tegenprestatie, maar wel wordt je naam, net als overigens bij de volgende pakketten, vermeld op een schilderij dat opgehangen wordt in de hal van het chalet.

 

Pakket 2: Nachtje weg.

Investeer 75 euro en je ontvangt een nachtvoucher. Eén nacht ter kennismaking in ons chalet voor 4 tot 6 personen. Plus een kop koffie met gebak bij een coffee corner in het centrum van Ootmarsum.

 

Pakket 3: Weekendje weg.

Investeer 200 euro en ontvang hiervoor een Weekendvoucher (3 nachten) ter waarde van 275 euro, voor 4 tot 6 personen. De datum wanneer je deze wilt verzilveren is zelf in te vullen obv beschikbaarheid.

 

Pakket 4: Midweek weg

Als je 250 euro of meer investeert, krijg je een Midweekvoucher (4 nachten) ter waarde van 325 euro, voor 4 tot 6 personen. De datum voor dit arrangement is zelf in te vullen obv beschikbaarheid.

Pakket 5: Week weg.

Je verblijft een volle week (6 nachten, normale prijs 425 euro) in ons chalet. Net als de voorgaande twee pakketten is dit  met inbegrip van gebruik van eigen fietsen en beschikking over tv aanbod via de schotel en tuinmeubilair.

Pakket 6: Twee weken weg.

Als je 575 euro of meer investeert, mag je twee volle weken in dit chalet verblijven. Je profiteert van een flinke korting, de waarde van dit pakket is 850 euro. Je mag twee weken achtereen reserveren of twee keer één week boeken.

Pakket 7: Vier weken weg.

Voor dit bedrag mag je vier weken in ons chalet verblijven, te weten 2 x een aaneengesloten periode van 2 weken. Of als je dat wilt, 4x één week. De waarde van dit pakket is 1700 euro. 

 

Vul hier je investeringsbedrag in