1. Bedrag + tegenprestatie
2. Je akkoord
3. Bedankt!

Hier vul je in wat je wilt investeren. En of je een tegenprestatie verwacht.

Wel of geen tegenprestatie?

Nee, dank je. Ik wil gewoon het project helpen.

Berke viltjes

Kopje thee of een koud biertje zonder kringen op tafel ? Onze Berke viltjes beide oplossing, Voor 10 euro krijgt je 4 viltjes in de brievenbus.

 

Openingsborrel

Help je ons op weg met 20 euro dan krijg je niet alleen 4 Berke viltjes maar wordt je ook uitgenodigd op de Openingsborrel van circulair hout.

 

Presentatie plank

Als je 40 euro investeert krijg je een presentatieplank. Gebruik hem bijvoorbeeld als tapasplank, onderzetter of als eyecatcher. De plank is geschuurd en in de olie gezet.

Sokkel

Investeer je 80 euro, dan krijg je een stammetje, gekantrecht geschuurd en in de olie gezet ofwel een sokkel. Zet er een leuk beeldje op of gebruik hem als bijzettafeltje, zo dat je de jaarringen kunt tellen.   

Boomstamtafeltje

Prachtig in al zijn eenvoud! Voor 150 euro een halve stam met 4 natuurlijke pootjes. Zo trek je de natuur echt naar binnen. Het tafeltje heeft 3 rechte kantjes en staat in de olie.

Wijnfleshouder

Drinkt u graag een wijntje of houdt u gewoon van bijzondere dingen dan is onze wijnfles standaard iets voor u. Deze standaard biedt ruimte aan 5 wijnflessen. Een charmant product en een aanwinst in uw interieur. 200 euro

Vul hier je investeringsbedrag in